Page 1 of 1

Arberiaonline ne Twitter.

Posted: Sun Dec 20, 2009 9:47 pm
by Hymniarber
Me kenaqesi njoftoj se, Arberiaonline tashme eshte dhe ne Twitter:

Kjo do ta beje faqen tone dhe me te njohur, duke pasur parasysh se Twitter eshte po aq popullor sa dhe facebook. Dikush nga stafi do te kujdeset per mirembajtjen e kesaj faqeje, dhe ashtu sic ajo ne facebook, do te postohen materialet me te mira.