"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Sistem i ri reputacioni.

Këtu jepen njoftime prej drejtuesve te ketij forumi në lidhje me ecurinë, dhe bashkëbisedimin e këtij komuniteti.
Post Reply
User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1006
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Sistem i ri reputacioni.

#1

Post by Hymniarber » Fri Jun 18, 2010 4:58 pm

Ju njoftojme se forumi yne, ka tashme te instaluar nje sistem reputacioni. Me ane te tij, gjithe anetaret, mund te shperndajne reputacione pozitive apo negative, kundrejt postimeve te anetareve te tjere. Ky sistem ka per qellim vleresimin e postimeve cilesore, ne menyre qe te zvogelohet numri i atyre pa vlere. Nuk e inkurajojme dhenien e reputacioneve negative, duke i bere thirrje vetepermbajtes tuaj. Kush abuzon me sistemin, mund te penalizohet deri ne perjashtim. Nese verreni abuzim ne reputacion, kontaktoni me PM administratoret dhe ata do vendosin per ankesen.

Kufizimet dhe fuqite.
Ju duhet te pakten 1 ore, per te dhene nje reputacion te dyte.
Ju duhet te shperndani 5 reputacione, perpara se ti jepni te njejtit person nje reputacion tjeter.
Ju duhet minimalisht 5 postime, para se reputacioni juaj te aktivizohet ne marje dhe dhenje
Per çdo 500 postime, do ju shtohet nje pike ne fuqine e reputacionit.
Per cdo 500 pike ne reputacion, do ju shtohet nje pike ne fuqine e reputacionit.

Ju falemnderit.

Post Reply

Return to “Njoftime, lajme për komunitetin”