Page 1 of 1

Perditesim i Arberiaonline

Posted: Sat Nov 01, 2014 3:57 pm
by Hymniarber
Forumi u perditesua ne versionin e fundit, por ka humbur disa nga stilet dhe funksionet e meparshtme. stafi i forumit do te punoje gradualisht per ti rikthyer ato. Falemnderit per mirekuptimin.

Re: Perditesim i Arberiaonline

Posted: Mon Feb 09, 2015 3:14 pm
by Hymniarber
Stili i vendosur se fundmi, i quajtur "prosilver" ju lejon te postoni figura dhe automatikisht vetrregullon ato ne menyre qe te mos dalin jashte permasave te dritares se postimit. Per te gjetut postimet aktive, klikoni ne "quick links" dhe me pas ne "active topics".