"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Pse nuk instaloni ssl?

Këtu mund të drejtoni të gjitha llojet e pyetjeve, që kanë të bëjnë me funksionimin e forumit, si informacione të ndryshme që anëtarë mund të kenë nevojë, psh përdorimi i butonave të postimit, mundësitë dhe mënyrat për të postuar një material të caktuar.
Post Reply
Poshnjari
Member
Member
Posts: 10
Joined: Thu Jan 02, 2020 12:51 pm
Gender: Male
Contact:

Pse nuk instaloni ssl?

#1

Post by Poshnjari » Thu Jan 02, 2020 1:23 pm

Po shikoj qe forumi nuk ka akoma te instaluar ssl, kjo eshte bere nje qe e kerkuar nga motorret e kerkimeve google, bing etj. Pse nuk e instaloni edhe ju nje ssl?
Teknologjia sot

User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1017
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Re: Pse nuk instaloni ssl?

#2

Post by Hymniarber » Thu Jan 02, 2020 2:37 pm

Poshnjari wrote:
Thu Jan 02, 2020 1:23 pm
Po shikoj qe forumi nuk ka akoma te instaluar ssl, kjo eshte bere nje qe e kerkuar nga motorret e kerkimeve google, bing etj. Pse nuk e instaloni edhe ju nje ssl?
Po eshte dashur te instalojme nje ssl, por ne komunetin tone, ka mbizoteruar besimi mes nesh dhe audienca vullnetare dhe kemi konsideruar qe certifikata elektronike, nuk do te shtonte me shume besim.
Fere libenter homines id quod volunt credunt
Image

Poshnjari
Member
Member
Posts: 10
Joined: Thu Jan 02, 2020 12:51 pm
Gender: Male
Contact:

Re: Pse nuk instaloni ssl?

#3

Post by Poshnjari » Sat Jan 18, 2020 12:20 am

Hymniarber wrote:
Thu Jan 02, 2020 2:37 pm
Poshnjari wrote:
Thu Jan 02, 2020 1:23 pm
Po shikoj qe forumi nuk ka akoma te instaluar ssl, kjo eshte bere nje qe e kerkuar nga motorret e kerkimeve google, bing etj. Pse nuk e instaloni edhe ju nje ssl?
Po eshte dashur te instalojme nje ssl, por ne komunetin tone, ka mbizoteruar besimi mes nesh dhe audienca vullnetare dhe kemi konsideruar qe certifikata elektronike, nuk do te shtonte me shume besim.
SSL nuk eshte per te shtuar besimin e vizitorit por per motorret e kerkimit.
Teknologjia sot

Post Reply

Return to “Pyetje rreth këtij forumi”