Djema pershendetje se kam kohe pa u futur ne forum!Arbëri wrote:Historija e Shqypnis
Botuar ne Shkoder
Viti,1917
![]()
![]()
Cfar eshte kjo foto? dikush ju ka hakeruar dhe po vepron kundra forumit.... kontrolloni burimet tuaja nga beni uploadin e imazheve...

Djema pershendetje se kam kohe pa u futur ne forum!Arbëri wrote:Historija e Shqypnis
Botuar ne Shkoder
Viti,1917
![]()
![]()

Mendoj qe duhet te kesh ndonje problem me kompjuterin tuaj, duhet te kesh marre ndonje virus.pirro wrote:fotoja e dyt eshte nje tip aziatik vetem me brek ne poz gay: Nuk arrin ta shikosh?
Vetm un e shikoj?

Fotot nuk barten ne forumin tone, por tek kompania, qe i pranon ato. Ne forum eshte thjesht nje link qe krijon lidhjen me bartesin e fotos.pirro wrote:ohhh! un shkoj dhe ne forume te tjera dhe nuk me ka ber vaki ndonjeher kjo gje pse pikerisht ketu?
gjithsesi po e bej nje kontroll te kompiuterit tim...

Eshte tinypic, ky eshte linku: http://i40.tinypic.com/v2xzie.jpgpirro wrote:prandaj thash te kontrollohet burimi nga ku behet upload tinypic apo imagshak o te tjera..

Edhe sikur Arberi, te kete pasur nje file te infektuar, para se te 'host' ne tinypic ai skanohet qe te ruhet ne hostin e tinypic, por dhe sikur te ruhet ne host i nfektuar linku nuk e bart virusin. Per ta pasur mendjen te qete mos e shkarko imazhin ne kompjuterin tuaj. Gjithsesi e gjithe kjo nuk ka te bej aspak me forumin tone.pirro wrote:po, po duhet ta kontrolloj Arberi se ai e ka ber upload.... Po me habit fakti qe e shoh vetem une dhe asnje tjeter... nese do mundohem te futem nga nje tjeter kompiuter per te par nese ka problem kompiuteri im apo eshte problem tjeter...

pirro wrote:ohhh! un shkoj dhe ne forume te tjera dhe nuk me ka ber vaki ndonjeher kjo gje pse pikerisht ketu?
gjithsesi po e bej nje kontroll te kompiuterit tim...