1. Adrian Klosi
2. Adrian Vehbiu
3. Fatos Lubonja
4. Kaplan Resuli(Burovich)
Keta "shqiptare"(lexo: sllave dhe vllehe te shitur), pasi "shpartalluan" Skenderbeun, jane turrur te shpartallojne dhe Nene Terezen, pra qenien shqiptare te saj me arsyetimin qe meqenese ajo nuk u rrit dhe edukua ne Shqiperi, ajo ne formimin shpirteror te saj, nuk perfaqson asnje vlere shqiptare dhe asnjehere nuk ka vepruar sic veprojne shqiptaret, prandaj shqiptaret nuk duhet ta llogarisin si te tyren dhe si vlere kombetare shqiptare.
Por ce do qe edhe sikur shqiptaret te duan ta injorojne, ka qene vete Gonxhe Bojaxhiu, qe per asnje rast nuk injoroi gjakun e saj dhe duke bere arsyetimin e mesiperm nje nul. Per te vertetuar kete, pervec letrave te saj te shkruara ne shqip plote me dashuri, pervec zerit te saj te regjistruar ku ajo deshmon qe ajo lutet cdo dite per vendin e saj(ne nje teme tjeter),
http://www.arberiaonline.com/viewtopic. ... reza#p5596
do te sjelle dhe pjese, te shkeputur nga nje liber biografik kushtuar Nene Terezes, botuar me rastin e 100 vjetorit te saj ketu ne Amerike:

ku qe ne fillim shkruhet:

ku ne rreshtin e nenvizuar thuhet:
"...ajo ne menyre te vazhdueshme(rutine) e identifikonte veten me origjine shqiptare kur fitoi fame"
Pra sipas llogjikes se spiunit Fatos Lubonja, ne duhet ta leme menjane si vlere tone kombetare, kete shenjteri, vetem per faktin se ajo jetoi jashte SHqiperise edhe pse ajo pikerisht kur fitoi fame nuk rreshti duke permendur:
JAM SHQIPTARE
si per te thene qe : 'nje nga arsyet qe une jam kaq njerezore eshte dhe origjina ime nga raca bujare shqiptare'.
Dua ti kujtoj filosllavit Lubonja qe serbet nuk harruan ti ngrene permendore Nikolla Tesles, nje person qe u kujtua shume pak ose aspak per origjinen e tij, Serbine, kurse ne shqiptaret u dashka te leme menjane ne harrese, zemren dhe shpirtin me te mire qe ka nxjerre raca jone, qe nuk na harroi kurre dhe qe me miresine e saj preku zemrat e gjithe njerezimit.
Demaskojini Lubonjat e Vehbihat, mos lini rast pa i kundershtuar, ne menyre qe helmi i tyre te mos zeje vend.