Page 1 of 1

Udhëtime në Shqipëri

Posted: Sun Oct 24, 2010 9:54 am
by Adriana
Lura e 14 liqeneveRe: Udhëtim në zonën alpinë të Shqipërisë së Veriut

Posted: Sat Nov 06, 2010 9:37 am
by Sally
Qyteti i besëlidhjes së SkënderbeutRe: Udhëtime në Shqipëri

Posted: Sat Nov 06, 2010 9:42 am
by Sally
Udhëtim në Valbonë


Re: Udhëtime në Shqipëri

Posted: Tue Nov 23, 2010 6:19 pm
by Adriana
Udhëtim në Durrës

Re: Udhëtime në Shqipëri

Posted: Sat Feb 12, 2011 11:16 am
by Sally
Udhëtim në PogradecRe: Udhëtime në Shqipëri

Posted: Sat Feb 26, 2011 2:59 pm
by Adriana
Udhëtim në DeçanRe: Udhëtime në Shqipëri

Posted: Sun Apr 03, 2011 10:03 am
by Adriana
Vlora e mrekullive

Re: Udhëtime në Shqipëri

Posted: Mon May 09, 2011 7:21 am
by Adriana
Udhëtim në Zadrimë


Re: Udhëtime në Shqipëri

Posted: Sat May 28, 2011 9:08 am
by Adriana
Udhëtim në ShkodërRe: Udhëtime në Shqipëri

Posted: Sun Jun 05, 2011 10:51 am
by Adriana
Udhëtim në Peshkopi


Re: Udhëtime në Shqipëri

Posted: Sun Jun 26, 2011 9:32 am
by Adriana
Udhetim ne Theth


Re: Udhëtime në Shqipëri

Posted: Thu Aug 22, 2013 9:13 pm
by Adriana

Re: Udhëtime në Shqipëri

Posted: Thu Mar 30, 2017 8:52 pm
by Adriana
Një ekip prej pesë skiatorësh udhëtojnë nga Austria në drejtim të Ballkanit në kërkim të maleve të egra. Ata gjejnë destinacionin e duhur: Luginën e bukur dhe jashtëzakonisht të mrekullueshme të Valbonës.

“Kur malet ishin të egra”.

WHEN THE MOUNTAINS WERE WILD - A freeride journey to the Albanian Alps Ky është titulli i dokumentarit të përgatitur nga Mitch Toelderer, fitues i disa çmimeve. Nëse video nuk ju shfaqet në forum, kliko këtu

Code: Select all

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/145159004" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>