"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

..:: Big Brother Albania . BIZ ::..

Në këtë forum do të gjeni blogje ose website te krijuara prej anetareve te forumit, përmbajtja e të cilave do të përkojë me misionin e forumit, dhe do të sjellë këndvështrimet personale të ketyre anetarëve.

Moderators: Mallakastrioti, ErjonH.

Post Reply
AlbionLAB
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: Sun Sep 26, 2010 9:55 pm
Gender: Male

..:: Big Brother Albania . BIZ ::..

#1

Post by AlbionLAB » Sun Sep 26, 2010 10:05 pm

Përshendetje .

Big Brother Albania është një projekt i ri nga ana ime duke shikuar interesimin për këtë Reality Show.
Kisha kohë që nuk kisha filluar të merrësha më një projekt seriozisht dhe vendosa të filloj të punoj diçka.

Big Brother Albania .BIZ mirëmbahet nga një person i vetëm e që jam unë mirpo me kalimin e kohës do të angazhohen dhe përsona të tjerë ku do bijmë në një marrëveshtje për çmimin që kërkojnë dhe gjëra të tjera.

Domaini është i blerë në GoDaddy , si dhe Hostimi është bërë në një server në Holland tek HostMyWarez .

Post Reply

Return to “Blogje dhe website”