Page 1 of 1

..:: Big Brother Albania . BIZ ::..

Posted: Sun Sep 26, 2010 10:05 pm
by AlbionLAB
Përshendetje .

Big Brother Albania është një projekt i ri nga ana ime duke shikuar interesimin për këtë Reality Show.
Kisha kohë që nuk kisha filluar të merrësha më një projekt seriozisht dhe vendosa të filloj të punoj diçka.

Big Brother Albania .BIZ mirëmbahet nga një person i vetëm e që jam unë mirpo me kalimin e kohës do të angazhohen dhe përsona të tjerë ku do bijmë në një marrëveshtje për çmimin që kërkojnë dhe gjëra të tjera.

Domaini është i blerë në GoDaddy , si dhe Hostimi është bërë në një server në Holland tek HostMyWarez .