Page 1 of 1

Nje punim i permiresuar i arberiaonline

Posted: Mon Jul 27, 2015 3:28 pm
by Zeus10
Per here te pare pas shume kohesh, gjeta kohen qe te punoja, pak ne nje shkrim te realizuar vite me pare. Shkak per kete u be, diskutimi i vazhdueshem mes shqiptareve, ku njera pale mbron tezen, qe parardhesit e shqiptareve, nuk kane lene shenje ne histori, kurse te tjeret po. Artikulli i permiresuar ka per qellim te tregoje, qe historia eshte me se shumti false dhe eshte shkruar me se shumti, per tu sherbyer interesave politike te atyre qe e kane porositur.

https://zeus10.wordpress.com/2015/07/25 ... e-reality/