Page 1 of 1

A mbron Vetvendosja interesat kombetare?

Posted: Sat Oct 31, 2015 8:57 pm
by Hymniarber
Pas disa veprimeve te dhunshme dhe sipas perceptimit te shume njerezve, te demshme, disa mendojne qe Levizja Vetvendosje, ka rene ne batakun e nje aspiruese te pamoralshme pushteti. Disa thone, qe ajo u sherben interesave serbe, per destabilizimin e jetes politike ne Kosove.A jeni te nje mendjeje?

Re: A mbron Vetvendosja interesat kombetare?

Posted: Sat Oct 31, 2015 11:57 pm
by Arbëri
Per mu eshte e vetmja parti ne trojet shqiptare qe mendon dhe vepron Shqip !
Siq thuan rrugaqet ne pushtet punon per serbet , kshtu thonin per Rugoven edhe per shume te tjere , po askush nuk pyt , ju si erdhet ni pushtet ? Kush ju solli , ku luftuan qe se pa njeri ne lufte kete Hashim analfabetin me grupin e tij qe jane ne qeveri poqe aq shume e perdore UCK e UCK derisa edhe familja Jashari ja ka ndaluar vizitat ne familjen e tyre , po si u be gjithe ata luftare u vrane pas lufte ?.. dmth me shume se ne kohen e luftes ? Kush eshte SHIK dhe nga u finansua qe vranin shqiptare pas luftes ?
-Mendoj qe e vetmja parti ne Kosove LVV ka njerez te shkolluar ne krahasim me disa qe kane shkolla fillore dhe sundojne ne Kosove qe sa e sa vite .