Page 1 of 1

Qellimi i kesaj kategorie.

Posted: Tue Oct 27, 2009 5:01 pm
by Hymniarber
Nepermjet kesaj kategorie te krijuar rishtaz, duam te inkurajojme anetaret e forumit per te sjelle nepermjet blogjeve dhe sitave te krijuar prej tyre, mendimin e tyre per çeshtje qe kane te bejne me historine , kulturen dhe gjuhen tone. Sitat dhe blogjet do te perzgjidhen prej stafit dhe kur ato konsiderohen cilesore do te behet lidhja e nevojshme per tu shfaqur para lexuesve me nje klikim te vetem.