Page 1 of 1

Ju pershendes

Posted: Mon Feb 25, 2013 12:36 am
by Gazmend
Ju pershendes.

Jam Gazi, student i vitit te dyte, dega gjuhe dhe letersi angleze, universiteti i Prishtines.

Me pelqyen shume tema ne kete forum, prandaj vendosa te behem anetar dhe sipas mundesise te kontriboj edhe une.

Kalofshim sa me mire se bashku

Re: Ju pershendes

Posted: Mon Feb 25, 2013 1:39 am
by Arbëri
Mire se erdhe Gazmend !

Re: Ju pershendes

Posted: Mon Feb 25, 2013 10:23 am
by Gazmend
Mire se t'gjeta Arberi. Qenke burre i Ilirides ti !

Re: Ju pershendes

Posted: Mon Feb 25, 2013 12:57 pm
by Adriana
Mire se erdhe Gazmend, te uroj sukese me studimet ne Prishtine, si dhe me kontributin qe do dhurosh ne kete forum.

Re: Ju pershendes

Posted: Mon Feb 25, 2013 4:00 pm
by bardus
Gazmend wrote:Ju pershendes.

Jam Gazi, student i vitit te dyte, dega gjuhe dhe letersi angleze, universiteti i Prishtines.

Me pelqyen shume tema ne kete forum, prandaj vendosa te behem anetar dhe sipas mundesise te kontriboj edhe une.

Kalofshim sa me mire se bashku

Gaz miresevjen, te uroj ta kalosh sa me kendshem ketu!

Re: Ju pershendes

Posted: Mon Feb 25, 2013 10:12 pm
by CERMENIKASI
"Oj Kosovë e dashtun" mir se ke ardhë këtu ku flitet dhe mendohet vetëm shqip!

Re: Ju pershendes

Posted: Mon Feb 25, 2013 11:16 pm
by Gazmend
Mirese ju gjeta dhe faleminderit per urimin Adriana, vajze tironse. Faleminderit dhe mirese ju gjej edhe juve zoteri Bardus dhe zoteri Cermenikas. Ju deshiroj te gjitha te mirat.