"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Përshëndetje të gjithëve

Ky seksion është krijuar për anëtarët e rinj të komunitetit, për të prezantuar me pak fjalë veten dhe qëllimin e bashkimit në këtë forum.

Moderator: ALBPelasgian

Post Reply
User avatar
illyrianboyful
Poster Grande Member
Poster Grande Member
Posts: 286
Joined: Thu May 30, 2013 9:22 pm
Gender: Male

Përshëndetje të gjithëve

#1

Post by illyrianboyful » Wed Jun 19, 2013 8:24 am

Përshëndetje të gjithë anëtarëve të forumit!

Posaçërisht fighterëve të palodhur të çështjen kombëtare, Mallakastrioti dhe Albpellazgian me anë të cilëve kam njohur edhe emrin e forumit në YOUTUBE ju uroj sukses dhe kurajo, vetëm me punë arrihet!( me ndihmën e Zotit)

Bashkangjitja ime forumit Arbëriaonline, ka për qëllim ndarjen e njohurive të mija dhe pruarjen e ekspericës sime në linguistik
pasi që njohë nja 5 gjuhë: Sllavisht, frengjisht, Arabisht, italisht(nocione), Anglisht(nocione), dhe me nocione në gjuhët Latine, dhe gjermanisht, kam folur një kohë deri dikund edhe turqisht, por e kam harruar shkaku që nuk kam folur 20 vjet.
Mirëpo njohurit në të gjitha këto gjuhë më japin një balancimë të menjëhershëm të ethimologjis, dhe jan një ndihmë e konsiderueshme në linguistik.

Kam 42 vjet i martuar, 3 Princa

Nga Lugina

Me vyrtyte serioze, besimtar

Jetoj në perëndim
Nuk është i forti ai që ngadhënjen njerëzit, por i forti është ai që ngadhënjen vetëvehten!!!

User avatar
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member
Posts: 4225
Joined: Thu Jun 04, 2009 6:46 pm
Gender: Male
Location: CANADA
Contact:

Re: Përshëndetje të gjithëve

#2

Post by Zeus10 » Thu Jun 20, 2013 5:28 pm

Nje prezantim shume i bukur Illyrian, mireserdhe.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

Post Reply

Return to “Prezantohuni ne komunitetin e forumit”