Page 1 of 1

T'jeta ...

Posted: Mon Feb 01, 2016 8:41 pm
by Si1ri
... ju te gjitheve. e mir se ju gjeta.
Pas gati nje viti qe lexoj forume te ndryshme shqiptare, forumi juaj (prej sot dhe imi) me jep ndjesine si me miqsor dhe i drejtpeshuar dhe mora "guximin" te pajtohem.
Jam datlindja e 72 ekonomist i martuar me nje djal me i mire se babai i vet.
Lindur, rritur e banues ne Tirane, me origine gjys nga veriu (Shkodra) e gjys nga jugu (Himara) po ashtu gjys muslyman e gjys ortodoks. Kete e them per faktin e vetem se ne familje nuk humbim rast per te festuar te gjitha festat. :mrgreen: Besimi i kultivuar ne familje qe nga stergjyshi, gjyshi e prinderit, eshte Shqiptaria.
Dhe pse qe femi me pelqen te lexoj ç'do gje per gjithçka kontributi im do jete modest dhe uroj e shpresoj qe nga ky forum te pasuroj me shume dijet e mia mbi çeshtje aq te mjegulluar Shqiptare.

Gjithe te mirat e nje jave te mbare.

Re: T'jeta ...

Posted: Mon Feb 01, 2016 10:00 pm
by Adriana
Mire se na erdhe Si1ri, ju uroj te kaloni sa me mire ne forumin tone, tashme dhe tuajin!


\

Re: T'jeta ...

Posted: Mon Feb 01, 2016 10:29 pm
by Hymniarber
Mire se erdhe Si1ri, te gjithe mesojme prej njeri-tjetrit dhe keshtu dhe ne shpresojme te mesojme nga pervojat dhe idete tuaja.

Re: T'jeta ...

Posted: Tue Feb 02, 2016 8:21 pm
by Si1ri
Faleminderi per mirseardhjen :)