"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Hotel 555 milion dollarë, buzë një guroreje

Në këtë forum, do të sillen lajmet më të fundit dhe mund të komentohen ato. Gjithashtu ato mund të lexohen dhe në portal, së bashku me komentet.

Moderator: Mallakastrioti

Post Reply
User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

Hotel 555 milion dollarë, buzë një guroreje

#1

Post by Stilian » Sat Apr 21, 2012 11:41 am

Image

Për shumë hotele, pika kyçe për shitjen e dhomës është pamja, praktikisht nëse është kullë e lartë apo ndonjë hotel i madh.

Por projektuesit pas këtij resorti të ri luksoz kanë shkuar plotësisht në krahun e kundërt të asaj që tërheq klientët, duke krijuar një hotel me 16 kate rrëzë një ujëvare.

Image

Hoteli do të ketë 380 dhoma dhe planifikohet të ndërtohet në një gurore në Shangai.

Image

Hoteli unik do të ketë 428 mijë metra katrorë hapësirë dhe është planifikuar të ndërtohet në fund të 2014 ose në fillim të 2015. Parashikohet që projekti i Shimao Grup të kushtojë 555 milion dollarë dhe çmimi i një dhomë në përfundim do të jetë rreth 320 dollarë nata.
"IN GOLD WE TRUST"

Post Reply

Return to “Lajme”