Page 1 of 3

Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves) / The Albanians of Kosova

Posted: Wed Nov 19, 2014 8:01 pm
by Kastrioti1443
Kjo teme eshte hapur per te hedhur fotografi apo pamje te Shqiptareve te Kosoves. Do hapen edhe teme te reja mbi Shqiptaret e FYROM-it, Shqiptaret e Rep. Shqiperise, dhe Malsoret ( perfshi ketu Shqiptaret e '' Malit te Zi'', Malsive te Kosoves Perendimore, Shqiperise se Veriut dhe Dibres se Madhe.

Antareve qe do hidhni foto ketu me webiste si per shembull '' imgur'', kini kujdes ti mbani profilet tuaja atje hapur, qofte edhe me ndonje pagese te vogel se ne qoftese profili juaj mbyllet atje, foto ketu fshihen.

Kini kujdes me cfare postoni, jo foto me pjese trupi teper te treguar apo foto jo normale, foto sa me te thjeshta.

Te gjitha kto tema hapen per nje dhe vetem nje arsye: Te Jemit te vetedijshem mbi pamjen rraciale te Shqiptareve Etnike,te cdo lloj fisi apo treve ( pra Shqiptareve te paster) dhe per te shkaterruar cdo lloj propagande kunder nesh.


Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Re: Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves).

Posted: Wed Nov 19, 2014 8:11 pm
by Kastrioti1443
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Re: Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves).

Posted: Wed Nov 19, 2014 8:32 pm
by Kastrioti1443
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Re: Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves) / The Albanians of Kosova

Posted: Wed Nov 19, 2014 10:56 pm
by skerdilaidas
Nice Kastro! I will post some too when I have some free time.

Re: Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves) / The Albanians of Kosova

Posted: Thu Nov 20, 2014 12:11 am
by Kastrioti1443
skerdilaidas wrote:Nice Kastro! I will post some too when I have some free time.
Skerd per mos me u lodh shume, kena mbi 2000 foto te hedhura prej meje edhe prej teje ne ate forumin anthroscape. Ten fotot qe jane hedh te te threadi '' The Albanians'' atje per Kosoven, merri dhe hidhi ktu.

Mund te hedhim rreth 25 foto per postim.

Vetem ate postimin e fundit qe ka ba The Mask atje ( fotot qe ka hedh atje) mos e hidh ktu, se do i hedh vete.

Re: Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves) / The Albanians of Kosova

Posted: Thu Nov 20, 2014 12:22 am
by skerdilaidas
Ok, do i bi ato foto ktu.

Re: Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves) / The Albanians of Kosova

Posted: Thu Nov 20, 2014 1:59 pm
by Kastrioti1443
Keto jane foto klubesh dhe padyshim qe ka jo shqiptare neper foto grupesh.


Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Re: Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves) / The Albanians of Kosova

Posted: Thu Nov 20, 2014 2:20 pm
by Kastrioti1443
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Re: Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves) / The Albanians of Kosova

Posted: Thu Nov 20, 2014 2:31 pm
by Kastrioti1443
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Re: Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves) / The Albanians of Kosova

Posted: Fri Nov 21, 2014 10:24 pm
by Kastrioti1443
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Perjashto personin ne te djathte
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Re: Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves) / The Albanians of Kosova

Posted: Fri Nov 21, 2014 10:31 pm
by Kastrioti1443
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Re: Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves) / The Albanians of Kosova

Posted: Fri Nov 21, 2014 10:40 pm
by rrëqebull
Yje! Yje! Yje!

Re: Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves) / The Albanians of Kosova

Posted: Sat Nov 22, 2014 6:36 pm
by skerdilaidas
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Re: Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves) / The Albanians of Kosova

Posted: Sat Nov 22, 2014 6:37 pm
by skerdilaidas
Image
Image
Image

Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Re: Shqiptaret e Dardanise ( Kosoves) / The Albanians of Kosova

Posted: Sat Nov 22, 2014 6:38 pm
by skerdilaidas
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image