Page 1 of 1

Cfare po ndodh me fytyrat e shqiptareve?

Posted: Sun Feb 28, 2016 2:23 am
by The.Mask
Vitet kalojne, fytyrat ndryshojne dhe mua me tmerron pak kur i shoh gjith keta dallimet me cka ishte gje, dhe cka eshte sot... Shiheni vet dallimin.

Tifozet Shqiptar Dikur

Image

Sot

Image

Sportistet Shqiptar dikur

Image

Sot

Image

Kengetaret Shqiptar dikur

Image

Sot

Image

Shqiptaret dikur

Image

Sot

Image