"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Kenge kushtuar trojeve shqiptare

Shkruani për muzikën tonë, bukurinë e saj, sillni pjesë prej saj.

Moderators: uck_aksh, ALBPelasgian

User avatar
Edvin
Member
Member
Posts: 23
Joined: Sun Jul 12, 2009 11:02 am
Gender: Male

Kenge kushtuar trojeve shqiptare

#1

Post by Edvin » Sun Jul 12, 2009 9:25 pm

Me kete rast pershendes vellezrit tane nga kosova per fitoren e panvarsis.

Shqiptarët nga Athina më 17 Shkurt 2008 urojnë mbarë Shqiptarët për Pavarësinë e Kosovë


User avatar
Arta
Sun Member
Sun Member
Posts: 1515
Joined: Tue Jun 02, 2009 2:44 pm
Gender: Female
Location: USA

Re: Kenge kushtuar Shqiperis/Kosoves

#2

Post by Arta » Thu Jul 16, 2009 12:28 pm

Faleminderit per kete video Edvin, shume shume mallengjyese.
Tregon edhe njehere sado qe na kane ndare trojet kemi qene te bashkuar me gjak e me zemer. -bravo-
"I never gave anybody hell! I just told the truth and they thought it was hell."~Harry S. Truman

User avatar
Edvin
Member
Member
Posts: 23
Joined: Sun Jul 12, 2009 11:02 am
Gender: Male

Re: Kenge kushtuar Shqiperis/Kosoves

#3

Post by Edvin » Tue Jul 21, 2009 4:28 pm

Arta wrote:Faleminderit per kete video Edvin, shume shume mallengjyese.
Tregon edhe njehere sado qe na kane ndare trojet kemi qene te bashkuar me gjak e me zemer. -bravo-


Rrofsh Arta, po une e kom pa ne televizor kur e kan dhon direkt dhe me preku me thon te drejten, se kshu duhet te jena te gjithmon.

User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: Kenge kushtuar Shqiperis/Kosoves

#4

Post by Adriana » Wed Jul 29, 2009 7:54 pm

Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: Kenge kushtuar Shqiperis/Kosoves

#5

Post by Adriana » Wed Jul 29, 2009 11:01 pm

Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: Kenge kushtuar Shqiperis/Kosoves

#6

Post by Adriana » Wed Jul 29, 2009 11:06 pm

Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge kushtuar Shqiperis/Kosoves

#7

Post by Sally » Sat Aug 15, 2009 2:23 am

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge kushtuar Shqiperis/Kosoves

#8

Post by Sally » Wed Aug 19, 2009 10:05 am

Oh sa mire me i then Botes qe une vij nga Shqiperia,
une ketu kam gjuhen time kam zakonet e mia!


Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge kushtuar Shqiperis/Kosoves

#9

Post by Sally » Wed Aug 19, 2009 10:12 am

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge kushtuar Shqiperis/Kosoves

#10

Post by Sally » Wed Aug 19, 2009 10:23 am

Jam nje djale, jam nje djal, JAM NJE DJAL NGA SHQIPERIA
Jam nje djal, jam nje djal, QE ME LE NGA LASHTESIANuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge kushtuar Shqiperis/Kosoves

#11

Post by Sally » Thu Aug 27, 2009 3:35 pm

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge kushtuar Shqiperis/Kosoves

#12

Post by Sally » Thu Aug 27, 2009 3:38 pm

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge kushtuar Shqiperis/Kosoves

#13

Post by Sally » Tue Sep 01, 2009 3:02 pm

KJO VIDJO U BEN THIRRJE TE GJITHE SHQIPETARVE QE TE FILLOJ TE NGRENE ZERIN DHE TE VENDOSEN NE KRAH TE TE GJITHE CEMERVE PER TE BROJTUR DHE KERKUAR TE DREJTAT E TYRE

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Arta
Sun Member
Sun Member
Posts: 1515
Joined: Tue Jun 02, 2009 2:44 pm
Gender: Female
Location: USA

Re: Kenge kushtuar Shqiperis/Kosoves

#14

Post by Arta » Thu Sep 03, 2009 12:52 am

"I never gave anybody hell! I just told the truth and they thought it was hell."~Harry S. Truman

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge kushtuar Shqiperis/Kosoves

#15

Post by Sally » Thu Sep 03, 2009 3:29 pm

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

Post Reply

Return to “Muzikë Shqiptare”