"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Kenge ''Kurbeti''

Shkruani për muzikën tonë, bukurinë e saj, sillni pjesë prej saj.

Moderators: uck_aksh, ALBPelasgian

Post Reply
User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Kenge ''Kurbeti''

#1

Post by Sally » Fri Sep 04, 2009 2:56 pm

Me kete teme dua te rikujtojm dhimbjen qe kaluan shume Shqipetar ( dhe familja ime)


Last edited by Sally on Fri Sep 04, 2009 3:11 pm, edited 1 time in total.
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge ''Kurbeti''

#2

Post by Sally » Fri Sep 04, 2009 3:00 pm

Me renqethet mishi kur degjoj kengen, dhe prekem me shume kur shoh videon.

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge ''Kurbeti''

#3

Post by Sally » Fri Sep 04, 2009 3:04 pm

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge ''Kurbeti''

#4

Post by Sally » Fri Sep 04, 2009 3:07 pm

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge ''Kurbeti''

#5

Post by Sally » Mon Sep 07, 2009 8:57 pm

KJO VIDEO ESHE MARRE NGA TREGIMI I NJE NENE E CILA KUJTON NATEN QE I BIRI ISHTE NISUR PER NE KURBET


Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge ''Kurbeti''

#6

Post by Sally » Tue Sep 08, 2009 8:27 pm

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge ''Kurbeti''

#7

Post by Sally » Tue Sep 08, 2009 8:30 pm

Gurbeti ka arritur te ndaj shum cifte "per fat te keq"

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge ''Kurbeti''

#8

Post by Sally » Tue Sep 08, 2009 8:34 pm

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Kenge ''Kurbeti''

#9

Post by Sally » Fri Oct 09, 2009 5:38 pm

Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

kapllani
Junior Member
Junior Member
Posts: 3
Joined: Sun Aug 30, 2009 8:02 pm
Gender: Male

Re: Kenge ''Kurbeti''

#10

Post by kapllani » Fri Jan 15, 2010 7:04 pm

kanget ma te dhimbshme gurbeti din me i kendue Dava Gjergji:


kange "Kurbeti" asht edhe ma e mire por s'po e gjej nji video per ta shkarkue ketu.

User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: Kenge ''Kurbeti''

#11

Post by Adriana » Mon Sep 04, 2017 10:08 pm

;)


Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!Post Reply

Return to “Muzikë Shqiptare”