Page 1 of 1

Mesuesja: duhet te kendoni dhe kenget popullore , qe te mos na humbasin

Posted: Mon Feb 06, 2017 9:44 pm
by Adriana
Violeta Miraka eshte mesuese e muzikes ne shkollen 9-vjecare Keshilltaret e Galigatit, ne Galigat te Gramshit. Duke qene mesuse muzike ne baz te punes qe ben sipas programit shkollor ne shkollen ku jep mesim, ajo ka deshire tu mesoje te kendojne edhe me ISO, duke u munduar kehtu te transmentoj kengen popullore edhe tek brezat e rinj. Nuk eshte e leht per te, por mesuesja nuk dorezohet, ajo kembengul... per me shume mund te shikoni videon: