Page 1 of 1

Ku po shkon kjo botë?

Posted: Thu Nov 15, 2018 5:46 pm
by Adriana
ku po shkon kjo botë nuk e di asnjeri
nuk e di as unë
nuk e di as ti
ku po shkon kjo bote pa ma thuaj ti, pa thoni ju, kjo eshte cmënduri...


Ku po shkon kjo botë?

Këndon: Aurela gace
Muzika: Adrian Hila
Orkestrimi: Adrian Hila
Teksti: Jorgo Papingji
Mars 1998


nje dite u zgjua bota nga endrra qe kish pare dhe cirrej, qante, qeshte si e marr
me floket e pa krehur shpresa eshte zhdukur, kerkonte bota trurin qe kish humbur, me syte e zgurdulluar ndjenja e mpire
bota kafshonte veten si vampire
si erdhi kjo semundje, kush e solli, c'kuceder nga legjendat mbiu e mbolli? dhe bota kur vetveten e ndersente , kerkonte nje arsye po se gjente dhe trembej te shikohej ne pasqyre, kjo bote e vrare, kjo bote e ndyre, e piset e pa lare , pa tualet
vetvetes i versulet dhe e vret
dhe ne nje cast qe stepet nje ze vajton...dhe pyet bota veten
HEJ KU PO SHKON

REFF:::
ku po shkon kjo bote nuk e di asnjeri
nuk e di as une
nuk e di as ti
ku po shkon kjo bote pa ma thuaj ti, pa thoni ju, kjo eshte cmenduri

nje dite u zgjua bota nga endrra qe kish pare dhe cirrej, qante, qeshte si e marr
me floket e pa krehur shpresa eshte zhdukur, kerkonte bota trurin qe kish humbur, me syte e zgurdulluar ndjenja e mpire
bota kafshonte veten si vampire
si erdhi kjo semundje, kush e solli, c'kuceder nga legjendat mbiu e mbolli? dhe bota kur vetveten e ndersente , kerkonte nje arsye po se gjente dhe trembej te shikohej ne pasqyre, kjo bote e vrare, kjo bote e ndyre, e piset e pa lare , patualet
vetvetes i versulet dhe e vret
dhe ne nje cast qe stepet nje ze vajton...dhe pyet bota veten
HEJ KU PO SHKON

REFF:::
ku po shkon kjo bote nuk e di asnjeri
nuk e di as une
nuk e di as ti
ku po shkon kjo bote pa ma thuaj ti, pa thoni ju, kjo eshte cmenduri.