Page 2 of 2

Re: Origjina dhe simbolet e flamurit shqiptar!

Posted: Sun Mar 05, 2017 8:24 am
by TeuAL
. . . vijon

Adresa e ngjitjeve me lart eshte:
http://archive.org/stream/historiabyzan ... 7/mode/1up