Me mijera shqiptaret ne rruget e qytetit...

Moderator: Tan-Tirana
Edhe une mendoj, se keta djem te rinj e te talentuar nuk jane aspak tradhetare. Perkundrazi, ata me talentin e tyre, qe ja vune ne sherbim perfaqsueses se vendit, qe ju dha mundesine ta zhvillonin kete talent, i bejne nder gjithe shqiptareve. Ata flasin shqip dhe zemra e tyre rreh per token e tyre. Une personalisht do i falenderoja dhe jam i kenaqur, qe toka jone lind cuna te tille.Patush wrote:Sa mire po m'vjen qi paska fitu Zvicrra po ashtu adhe fakti se nji gol ashte shenu nga nje Shqiptar!
Ti qush kto njerez trathetar ashte sikur te quhen te gjithe emigrantat Shqiptare trathetar?
Futbollisti nga Kosova, Granit Xhaka ka thënë disa ditë më parë se do të tentojë të shënojë në ndeshjen kundër Shqipërisë, por po ashtu ka shtuar se nuk do ta festojë golin, e ka irrituar kryetarin e Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, i cili ka reaguar në mënyrë joprofesioniste, duke thënë se takimi me Zvicrën do të jetë si gjithë të tjerët, ndërkaq Xhaka duhet ta dijë nga vjen.
“Nuk më intereson asnjë lojtar i Kombëtares zvicerane. Për mua ajo është ndeshje që konsiderohet si takim i radhës dhe ndaj një kundërshtari shumë të fortë. Një kundërshtari pjesërisht shqipfolës. Xhakës duhet t’i vijë turp që mendon t’i shënojë skuadrës e cila mban emrin e vendlindjes së gjyshit të tij”, ka thënë Duka. Kreu i Federatës nuk e ka fshehur entuziazmin pasi Shqipëria mposhti Qipron. “Jam i entuziazmuar dhe shumë i gëzuar. Kanë luajtur me zemër dhe treguan se po të punosh me seriozitet, të besosh tek skuadra dhe të zbatosh planin arrin të marrësh atë që meriton”, tha ai./Titulli.com/
erix77 wrote:Me tradhtar se aq nuk ka ku te veje.
Se marr vesh cfare kuptoni ju me tradhti?te dalesh ne fushe kundra kombit tend tradhti eshte dhe asgje tjeter.
pale ai plehra Behrami ka edhe goje te flase dhe thote: "tifozet shqiptare skane kulture te flasin me mua".
ik ore mbushu idiot.
Zeus10 wrote:Edhe une mendoj, se keta djem te rinj e te talentuar nuk jane aspak tradhetare. Perkundrazi, ata me talentin e tyre, qe ja vune ne sherbim perfaqsueses se vendit, qe ju dha mundesine ta zhvillonin kete talent, i bejne nder gjithe shqiptareve. Ata flasin shqip dhe zemra e tyre rreh per token e tyre. Une personalisht do i falenderoja dhe jam i kenaqur, qe toka jone lind cuna te tille.Patush wrote:Sa mire po m'vjen qi paska fitu Zvicrra po ashtu adhe fakti se nji gol ashte shenu nga nje Shqiptar!
Ti qush kto njerez trathetar ashte sikur te quhen te gjithe emigrantat Shqiptare trathetar?