"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Britani, ligjërohet një fe e re, quhet “rrjeti i Druidëve”

Flisni për besime të tjera, mungesën e besimit ose paaftësinë për të kuptuar realitetin.

Moderator: ALBPelasgian

Post Reply
User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Britani, ligjërohet një fe e re, quhet “rrjeti i Druidëve”

#1

Post by Sally » Sun Oct 03, 2010 12:06 pm

Britani, ligjërohet një fe e re, quhet “rrjeti i Druidëve”


Tradita e lashtë pagane e druidëve tash e tutje edhe zyrtarisht do të njihet si religjion në Britani të Madhe. Rrjeti i druidëve, një grup prej 350 pjesëtarësh do të lirohen nga taksat në donacione pasi organizata gjysmë qeveritare, Komisioni Humanitar, i dha statusin e organizatës bëmirëse njejtë sikurse organizatave të feve tjera.

Druidët kanë praktikuar me mijëra vite në Britani, duke adhuruar forcat e natyrës si vetëtimat, diellin dhe shpirtërat që ata besojnë se ngrihen nga vende si malet, pyjet dhe lumenjët.Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member
Posts: 4225
Joined: Thu Jun 04, 2009 6:46 pm
Gender: Male
Location: CANADA
Contact:

Re: Britani, ligjërohet një fe e re, quhet “rrjeti i Druidëv

#2

Post by Zeus10 » Sun Oct 03, 2010 2:16 pm

Sally wrote:
Britani, ligjërohet një fe e re, quhet “rrjeti i Druidëve”


Tradita e lashtë pagane e druidëve tash e tutje edhe zyrtarisht do të njihet si religjion në Britani të Madhe. Rrjeti i druidëve, një grup prej 350 pjesëtarësh do të lirohen nga taksat në donacione pasi organizata gjysmë qeveritare, Komisioni Humanitar, i dha statusin e organizatës bëmirëse njejtë sikurse organizatave të feve tjera.

Druidët kanë praktikuar me mijëra vite në Britani, duke adhuruar forcat e natyrës si vetëtimat, diellin dhe shpirtërat që ata besojnë se ngrihen nga vende si malet, pyjet dhe lumenjët.Image

Njerezit e pyjeve, druide
Vetetimat , Dielli Zeus
Ujerat Poseidoni

Rastesi?
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

Post Reply

Return to “Ateizëm, agnosticizëm, besime të tjera.”