"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

ATEIZMI!!!

Flisni për besime të tjera, mungesën e besimit ose paaftësinë për të kuptuar realitetin.

Moderator: ALBPelasgian

Post Reply
User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

ATEIZMI!!!

#1

Post by Stilian » Fri Dec 09, 2011 2:38 pm

PJESA 1


PJESA 2


PJESA 3
"IN GOLD WE TRUST"

User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

Re: ATEIZMI!!!

#2

Post by Stilian » Sun Dec 11, 2011 2:03 pm

VLEN ME SHUME SE CDO FJALE!!!
Image
"IN GOLD WE TRUST"

Socio
Star Member
Star Member
Posts: 693
Joined: Thu Sep 03, 2009 12:44 pm
Gender: Male

Re: ATEIZMI!!!

#3

Post by Socio » Sun Dec 11, 2011 6:50 pm

Po kjo ! :D

Image

Communism - Mao
One cannot and must not try to erase the past merely because it does not fit the present

User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

Re: ATEIZMI!!!

#4

Post by Stilian » Sun Dec 11, 2011 9:38 pm

Socio wrote:Po kjo ! :D

Image

Communism - Mao
kur kinezet te fillojne te pretendojne se mao krijohi gjithe universin, se ai u ringjall etc etc atehere munde te flasim. Tani per tani, kjo foto tregon vetem statujen e ish diktatorit kinez, thjeshte kaq!!!

Welcome mr. "baphomet"!!!
Image

Image
"IN GOLD WE TRUST"

User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

Re: ATEIZMI!!!

#5

Post by Stilian » Mon Dec 12, 2011 4:30 pm

DISA FOTO TE TORTURAVE TE KISHES KATOLIKE!!!
Image

Image

Image
"IN GOLD WE TRUST"

User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

Re: ATEIZMI!!!

#6

Post by Stilian » Mon Dec 12, 2011 4:32 pm

Image

Image

Image
"IN GOLD WE TRUST"

User avatar
Stilian
Honored Member
Honored Member
Posts: 323
Joined: Wed Dec 07, 2011 10:57 am
Gender: Male

Re: ATEIZMI!!!

#7

Post by Stilian » Sun Jan 08, 2012 5:44 pm

Ateistët bëjnë jetë seksuale më të kënaqshme sesa ndjekësit e besimeve fetare

Hulumtuesit kanë zbuluar se ateistët bëjnë jetë seksuale më të mirë sesa ndjekësit e besimeve fetare, të cilët ndjehen të rrënuar nën faj gjatë raportit seksual, por edhe disa javë më pas.

Një studim i sapokryer zbuloi se jobesimtarët janë më të lirshëm për të diskutuar mes tyre fantazitë e ndryshme seksuale dhe mbeten gjithmonë më të kënaqur me përvojat e tyre.

Të dyja grupet në studim (ateistët e besimtarët) pranuan që kanë kryer të njëjtat aktivitete si :masturbimin, shikimin e videove pornografike, seksin oral e të tjera, por besimtarët fetarë nuk i kanë shijuar po njësoj këto eksperienca, si pasojë e turpit e ndrydhjes së tyre, të krijuara nga sistemi i tyre i besimit. Studimi zbuloi që kjo ndjesi turpi dhe faji i le atyre ndjesinë e keqardhjes, pasi ata kanë arritur kulmin.

Zbulim u shfaq tek "Seksi dhe sekularizmi" dhe është një anketim i kryer me rreth 14500 njerëz. U realizua prej psikologëve Darrej Rei dhe Amanda Braun, të ardhur nga Universiteti i Kansas
"IN GOLD WE TRUST"

User avatar
Patush
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1360
Joined: Tue Jun 02, 2009 2:12 pm
Gender: Male
Location: With my loved ones, where I belong!

Re: ATEIZMI!!!

#8

Post by Patush » Tue Jan 10, 2012 8:20 am

Stilian wrote:Ateistët bëjnë jetë seksuale më të kënaqshme sesa ndjekësit e besimeve fetare

Hulumtuesit kanë zbuluar se ateistët bëjnë jetë seksuale më të mirë sesa ndjekësit e besimeve fetare, të cilët ndjehen të rrënuar nën faj gjatë raportit seksual, por edhe disa javë më pas.

Një studim i sapokryer zbuloi se jobesimtarët janë më të lirshëm për të diskutuar mes tyre fantazitë e ndryshme seksuale dhe mbeten gjithmonë më të kënaqur me përvojat e tyre.

Të dyja grupet në studim (ateistët e besimtarët) pranuan që kanë kryer të njëjtat aktivitete si :masturbimin, shikimin e videove pornografike, seksin oral e të tjera, por besimtarët fetarë nuk i kanë shijuar po njësoj këto eksperienca, si pasojë e turpit e ndrydhjes së tyre, të krijuara nga sistemi i tyre i besimit. Studimi zbuloi që kjo ndjesi turpi dhe faji i le atyre ndjesinë e keqardhjes, pasi ata kanë arritur kulmin.

Zbulim u shfaq tek "Seksi dhe sekularizmi" dhe është një anketim i kryer me rreth 14500 njerëz. U realizua prej psikologëve Darrej Rei dhe Amanda Braun, të ardhur nga Universiteti i Kansas
Me erdhi te thoja ''Allahu agbar'' por nuk i di si i thojne ateishte?!
Liri-A-Vdekje
Qui tacet consentit
Heshtja eshte Hjeksi!

Post Reply

Return to “Ateizëm, agnosticizëm, besime të tjera.”