Page 1 of 1

Nostalgji.....

Posted: Tue Sep 05, 2017 11:19 pm
by Patush
Si jeni o njerez? A jeni gjall?


Kalojn vitet....!

Re: Nostalgji.....

Posted: Wed Sep 06, 2017 11:12 pm
by Adriana
Patush wrote:
Tue Sep 05, 2017 11:19 pm
Si jeni o njerez? A jeni gjall?


Kalojn vitet....!
:o

Sa mire qe e ke mbajtur mend kete password qe te kycesh mbas kaq vitesh Patush... -hahaha-
Kemi ndryshuar ca qe nga ajo kohe, po gjalle jemi :)

Ne te vertet nje nostalgji ky postim.... Te uroj gjithe te mirat! -hug-

Re: Nostalgji.....

Posted: Fri Sep 08, 2017 1:09 pm
by Patush
Adriana wrote:
Wed Sep 06, 2017 11:12 pm
Patush wrote:
Tue Sep 05, 2017 11:19 pm
Si jeni o njerez? A jeni gjall?


Kalojn vitet....!
:o

Sa mire qe e ke mbajtur mend kete password qe te kycesh mbas kaq vitesh Patush... -hahaha-
Kemi ndryshuar ca qe nga ajo kohe, po gjalle jemi :)

Ne te vertet nje nostalgji ky postim.... Te uroj gjithe te mirat! -hug-

Fjal kalimin e kam t'leht me e majt mend... e kam te njajte me numrin e banks 1234.

Gzohem qi jei mir adhe ti dhe mir u lexofshna.

Re: Nostalgji.....

Posted: Mon Sep 11, 2017 12:36 pm
by Zeus10
Patush wrote:
Tue Sep 05, 2017 11:19 pm
Si jeni o njerez? A jeni gjall?


Kalojn vitet....!
Mire, kemi mbledhur shume pluhur, gjate mungeses tende te gjate :)

Re: Nostalgji.....

Posted: Mon Sep 25, 2017 10:11 pm
by Patush
Zeus10 wrote:
Mon Sep 11, 2017 12:36 pm
Patush wrote:
Tue Sep 05, 2017 11:19 pm
Si jeni o njerez? A jeni gjall?


Kalojn vitet....!
Mire, kemi mbledhur shume pluhur, gjate mungeses tende te gjate :)
Pluhni qi mulon arin gjithmon rreshqet dhe nuk ja ul vleren arit kurr!