"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Google, përgatit syzet- kompjuter

Diskutoni për informatikën, rolin e saj, ndani eksperiencat tuaja në këtë fushë, mund të ndihmoni persona të veçantë për probleme te ndryshme te informatikës dhe internetit.

Moderator: uck_aksh

Post Reply
User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Google, përgatit syzet- kompjuter

#1

Post by Adriana » Wed Dec 21, 2011 2:36 pm

Për ca kohë ishte supozuar se çfarë po përgatitej në laboratorin sekret të Google ‘Google X’. Ideja ishte se së shpejti do kishim një kompjuter që do e veshim.
Deri javën e shkuar, shumë njerëz mendonin se bëhej fjalë për një orë që operon me sistemin Google Android.
Por tani është bërë e ditur se gjiganti po punon për një projekt shumë më ambicioz: një palë syze- kompjuter. Xhamat transparentë do shërbejnë si ekran. Po të mos ishte se në krahët e syzeve ka disa butona, që do shtypen si komanda për ekranin para syve tuaj, syzet do dukeshin krejt normale. Në fakt nuk është se butonat do bien shumë në sy.
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!Post Reply

Return to “Informatikë”