"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Google dhe Gjuha Shqipe

Diskutoni për informatikën, rolin e saj, ndani eksperiencat tuaja në këtë fushë, mund të ndihmoni persona të veçantë për probleme te ndryshme te informatikës dhe internetit.

Moderator: uck_aksh

Post Reply
Phoenix
Supreme Member
Supreme Member
Posts: 476
Joined: Thu Sep 24, 2009 3:12 am
Gender: Male

Google dhe Gjuha Shqipe

#1

Post by Phoenix » Sat May 04, 2013 4:23 pm

Shoqëria Google, për lundruesin e saj "Google Chrome", ka shtuar dhe fjalorin e gjuhës shqipe për drejtshkrimin e fjalëve apo ndreqjen e gabimeve. Është një hap i rëndësishëm për Gjuhën Shqipe. Gjithashtu kjo gjë mund të përdoret edhe në shkrimin e shkresave me GoogleDocs. Dalëngadalë, deri sa të mbërrijmë tek njohja zanore. :)

Image

http://chrome.blogspot.it/2013/02/betta ... hrome.html

Post Reply

Return to “Informatikë”