"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Cili ka të drejtë Rama apo Berisha?

Sillni artikullin më të fundit që ju ka bërë më shumë përshtypje diskutoni rreth tij, argumentoni qëndrimin tuaj.

Moderator: bardus

Post Reply
Aida Taullaj
Member
Member

Cili ka të drejtë Rama apo Berisha?

Post by Aida Taullaj »

Rritja e çmimit të karburanteve, cili ka të drejtë Rama apo Berisha?
Image

Rama:

“Eshtë tërësisht e pavërtetë që rritja prej 12 lekësh, që ne i bëjmë taksës së qarkullimit do të sjellë rritje të cmimeve të ushqimeve e do të sjellë rritje të përgjithshme. Për 10 lekë që shtohen, jo vetëm që nuk ka asnjë impakt të drejtpëdrejt mbi cmimet, por përkundrazi, shtohen për të financuar shërbimin ndaj qytetarëve për të përmirësuar shërbimet shëndetësore në vendin tonë. E kemi thënë edhe më parë, ne jemi duke shkuar drejt shërbimit shëndetësor falas”.

Berisha:

“Rama ka lëvizur çmimin e naftës. Ka bërë lëvizjes të qënisishme të naftës. Në një muaj ai që shpenzon 100 litra naftë do të paguajë 1200 lekë të reja më shumë, por në një vit ai do paguajë rreth 400 më shumë. Por nafta nuk është problem vetëm tek vetura. Ai është më i parëndësishmi. Nafta është çmimi i kafshatës, çmimi i bukës, çmimi i grurit, zarzavateve dhe i të gjitha ushqimeve. Nafta është e vetmja që lëviz të gjitha çmimet e tjera dhe ky me papërgjeshmëri absolute çon vendin drejt rrënimit ekonomik dhe recesionit”
erix77
Star Member
Star Member

Re: Cili ka të drejtë Rama apo Berisha?

Post by erix77 »

per mendimin tim nafta eshte produkti baze i ekonomise se nje vendi,cdo produkt ,cdo sherbim leviz prej naftes,shtrenjtimi i naftes eshte nje lak ne fyt per ekonomine e nje vendi,nje nafte e lire nxit rritjen ekonomike,nje nafte e shtrenjte e mbyt ekonomine.
me duhet ta pranoj se per here te pare jam dakort me Salen.
Dhe e bëmë me besa besën ja të rrojmë ja të vdesëm!

Ishte thënë prej Zotit që të nderohen armët e Shqipërisë!
Post Reply

Return to “Artikulli i ditës”