Mos e merr pergjithsuese ate qe shkrova, une e di shume mire qe shqiptare 24 karat ka dhe ne maqedoni dhe ne kosove te cilet jane te paster nga c'do lloj ndikimi fetar, por eshte fakt qe ekstremizmi islam eshte me teper ne maqedoni dhe ne kosove, te pakten ne struge dhe ne oher kam pare me syte e mi mjekercape dhe femra me ferexhe qe flisnin shqip, po ashtu eshte e vertete qe kam shoke shqiptare nga maqedonia ekzaktesisht si une, qe refuzojne cdo lloj feje.Arbëri wrote:Ke qene ndonjehere ti Land ne Maqedoni qe i shef shqiptaret e Maqedonise te arabaziuar ?land wrote:Une tmerrohem kur shoh si jane arabizuar shqiptaret e maqedonise, dhe ata te kosoves(mjafton te beni nje xhiro neper youtube me lloj lloj videosh islamike dhe komentues shqipfoles mjeker caper). Ne shqiperi eshte ndryshe, ka nje shumice ateisto-agnostike, por dhe atje kane futur kthetrat qelbesirat arabe.
Ne jemi kombi me proamerikan i europes, nuk do lejojme kurre te na humbe ky status, nese na indentifikojne me kermat islamike na mori te gjitheve lumi. Pas disa dekadash nuk do kemi me shqiptare.
islami duhet zhdukur urgjentisht, me cdo menyre, eshte armiku me djallezor dhe me i tmerrshem i shqiptareve.
Cfare Arabazimi shef ne rinine e Maqedonise :
Para ca muaj , p.sh. ne Tetove : http://www.youtube.com/watch?v=SbZ6cBQxcGM
Para ca muaj ne Shkup : http://www.youtube.com/watch?v=lgyc9RWeZ9Y
Mos u merr me propaganda te Forumit te Albos dhe disa gazetareve Vlleh neper TV te shitura te lutem se ne ate drejtim punohet aty , mer disa persona si shembull qe te garantoj ka me shume te arabizuar ne ITALI aty ku je ti se sa ne Maqedoni , sidomos gjenerata e re qe eshte teresisht ndryshe nga ajo e vjetra , ne perjashtim nga nje pakic shum e vogel ..
Disa shoke nga Fieri me erdhen para ca ditesh mysafir , dhe pyetja e pare e tyre ishte "si ka mundesi" , neve kemi degjuar qe jane Arabista ketu por krejtesisht ndryshe e verteta , ndaj eja edhe ti , je i mireseardhur te njoftoj me shume per kete vend qe luftohet qe 100 vite rresht per flamurin e Skenderbeut e asnjiher per ate Arap .
Neve jemi Musliman , por siq tha erix77 te moderuar (shumica) .
feja islame eshte armik i identitetit shqiptar, feja islame te shpelan trute dhe te ben te dalesh kunder kombit tend.
Amerikanet jane clirimtaret e kosoves pike, cdo sulm kunder tyre eshte antikombetar....pikerisht ata amerikane qe vrau ai i zgjebosuri nga kosova, po ata cliruan kosoven...sepse po te mos kishin nderhyre amerikanet sot kosovaret do endeshin si romet neper bote, 3 dite ju deshen milloshevicit te debonte 2 milione kosovare.
ky krim qe ka bere ky i zgjebosuri nga kosova nuk lahet me asgje.
R.I.P USHTARAKEVE AMERIKANE QE MBETEN TE VRARE.
Earth produces nothing worse than an ungrateful man.