Page 1 of 1

Greqia kundër për statujën e Aleksandrit të Madh në Maqedoni

Posted: Wed Dec 29, 2010 11:19 am
by Adriana

Re: Greqia kundër për statujën e Aleksandrit të Madh në Maqe

Posted: Wed Dec 29, 2010 1:21 pm
by Arban Blandi
Shihni çfarë shkruajnë qarqet ekstremiste të ndyrësirave që i kanë "dhenë" "mendje dhe dituri" botës
[quote2="πανελληνισμός - ose lajthitjet e grekëve të luajtur mendsh edhe në tetor të vitit 2010"]In today's Chaos there is only one way of Order Restoration: Pan-Hellenism.

For these, through your embassies, we give you time until the 31.10.2010 in order to approach us through our representatives and give us guarantees that with our constant observation and participation you will systemize straightway the beneath actions with the maximum possible rates:
....

You will expulse the Albanians from Kosovo where the Albanians genocided the Serbians, and you will bring the lands of Kosovo at the domination of Serbia.
You will expulse the Albanians from Tetovo, and you will bring the domination of Tetovo at Greece, as land of the ancient Greek Macedonia.
You will expulse the Albanians from Northern Epirus and you will bring the domination of Northern Epirus at Greece as land of the ancient Greek Epirus.
You will expulse the Bulgarians from the eastern Skopje and you will bring their domination at Greece, as lands of the ancient Greek Macedonia.
You will expulse the Turks and the Bulgarians from eastern Romulia where the Bulgarians genocided the Greeks and you will bring its domination at Greece as land of the ancient Greek Thrace.
You will expulse the Turks from the eastern Thrace and from the western Turkey where the Turks genocided the Greeks, and you will bring their domination at Greece, as lands of the ancient and Byzantine Thrace and the ancient Greek Ionia (Yunnan) of Asia Minor.[/quote2]

Re: Greqia kundër për statujën e Aleksandrit të Madh në Maqe

Posted: Wed Dec 29, 2010 1:35 pm
by erix77
I kind of understand them but what i really don't understand is what Greeks they are talking about?Do they still exist?

Re: Greqia kundër për statujën e Aleksandrit të Madh në Maqe

Posted: Thu Dec 30, 2010 12:05 am
by Trojan
Duhen ndertuar 2 permendore ne Tirane , nje te Pirros se Epirit dhe nje te Aleksandrit te Madh... dhe te shohim nqs do ket zhurme nga pala greke...

Re: Greqia kundër për statujën e Aleksandrit të Madh në Maqe

Posted: Fri Dec 31, 2010 1:27 pm
by erix77
Jo ne Tirane por nje ne Sarande e nje ne Gjirokaster qe tu beje karshi grekomaneve.

Re: Greqia kundër për statujën e Aleksandrit të Madh në Maqe

Posted: Wed Jun 15, 2011 3:45 pm
by Adriana
Shkup, mbërrin Aleksandri i MadhRe: Greqia kundër për statujën e Aleksandrit të Madh në Maqe

Posted: Sat Jun 18, 2011 10:01 pm
by ernestkasapi
nuk di pse eshte bo kaq polimike busti i aleksandrit te madh me u vendos ne shkup kur ai dihet qe kushe ka qen aleksandri nuk ka qen ase grek ase sllav por eshte ni potez shum i mire se aty tregon se jan 2 luftetar te medhenj ne shkup eshte aleksandri i madh dhe skenderbeu gjergj kastrioti dhe neser do vendosim edhe mbretereshen teuta agronin ismail be qemajlin ata jan shku ne favorin tone se na jemi dhe ata kemi qen dhe do jemi kurgja te keqe nuk ka nuk kan qka hidherohen shqiptaret atje duhen me qen krenar se po vjen aleksandri i madh i biri shqiptare e jo sllav ai nuk a qen kur.

Re: Greqia kundër për statujën e Aleksandrit të Madh në Maqe

Posted: Sat Jun 18, 2011 10:06 pm
by ernestkasapi
paj odisea nuk ka qen grek pse sot greket nuk qesin emra odisea uliksi p.sh apo zeus aferdita greke nuk ka qen aferditus sllavet maqedonas dhe greket jan popull hibrit por ketu i kan fajet historianet tane qe nuk shkrujin enciklopedi dhe nuk lexohet historia me 2 reshta por duhet histori me shkru taman se ka qen dhe eshte per popullin tone

Re: Greqia kundër për statujën e Aleksandrit të Madh në Maqedoni

Posted: Sat Aug 08, 2015 12:48 am
by Aleksandri I Madh
Aleksandri i madh i perket vetem rraces shqiptare