"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Rrëzimi i 'BINJAKEVE' prej 100 metrave

Këtu mund të diskutoni për të gjithë fenomenet që shqetësojnë mbarë botën dhe që janë bërë objekt i shtypit dhe medias ndërkombëtare.

Moderator: ALBPelasgian

Post Reply
User avatar
Arbëri
Universe Member
Universe Member
Posts: 3821
Joined: Fri Nov 20, 2009 4:59 am
Gender: Male
Location: Maqedoni

Rrëzimi i 'BINJAKEVE' prej 100 metrave

#1

Post by Arbëri » Wed Mar 09, 2011 1:12 am

Rrëzimi i 'BINJAKEVE' prej 100 metrave

Ueb faqja Cryptom publikou video 17minutëshe nga inçizimi i rrëzimit të 'Binjakeve'. Deri më tani, video nuk ka qenë e publikuar. Xhirimi është bërë nga një helikopter i policisë së New Yourk-ut më 11 shtator 2001. Në sulmin vdiqën 2996 njerëz. Portali i njejtë poashtu publikoi edhe disa foto, ndërsa intrigante është pjesa ku rëzohet kulla jugore, ku ndëgjoen edhe komentet e pilotëve, policisë dhe lajmërimin që marrin nga radio.

Të shokuar, pilotët komentonin për rëzimin e njërës kullë dhe pritjen e rëzimit të tjetrës. Inqizimi në fund tregon njerëz duke ikur të cilët mundohen të shpëtojnë.
Inqizimi është fakt material edhe përkundër ligjit amerikan për qasje në informata, deri më tani ishte e fshehur prej publikut.

http://graviteti.com/lajme/bota/2553-vi ... trave.html
“Nëse doni të zbuloni historinë para Krishtit dhe
shkencat e asaj kohe, duhet të studioni gjuhën shqipe !"
-----------------------------------------------------------------
Gottfried Wilhelm Leibniz - albanolog, matematicient, filozof gjerman

Post Reply

Return to “Problematika nderkombëtare”