Page 1 of 1

Mesazh Rumun per Shqiptaret

Posted: Fri Aug 21, 2009 11:32 am
by Sally
Aleanca me e paser dhe realiste nuk mund te jete vetem midis Rumuneve dhe Shqiptareve, stergjysherit tane pellasget na lidhin biologjik, kurse gjaku nuk behet uje asnjehere !

Falenderojme ethnikhart-it per perkthimin.