"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Putin: Shkojmë shumë drejtë luftës së 3-të botërore (video)

Këtu mund të diskutoni për të gjithë fenomenet që shqetësojnë mbarë botën dhe që janë bërë objekt i shtypit dhe medias ndërkombëtare.

Moderator: ALBPelasgian

Post Reply
User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Putin: Shkojmë shumë drejtë luftës së 3-të botërore (video)

#1

Post by Adriana » Mon Apr 16, 2012 11:23 am

Putin: Shkojmë gjithnjë e më shumë drejtë luftës së 3-të botërore, video dokument i “varrosur” nga mediat globale


Fjalimin e Vladimir Putin, të mbajtur në Konferencën Vjetore për Shtypë që zhvillohet çdo vit në Monako, mediat botërore e “varrosën” atë duke iu referuar ati thjesht si një fjalim “formal”. Por, ai kurrsesi nuk mund të ishte formal!
Sipas fjalimit të mbajtur nga ish-kryeministri e njëkohësisht president i Rusisë, Vladrimir Putin, ai vë në dukje problemet njëanëshe të krijuara nga një Elitë njerëzish me influencë globale, duke përfshirë këtu -gjithmonë sipas pohimeve të Putin- edhe ata që Udhëheqin Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Bashkimin Europian nga prapaskena, të cilët duan ta udhëheqin apo t’i imponojnë botës në një Qeveri Globale-Tiranësh… Thënë ndryshe: New World Order

Video që vijon përfshinë pjesë nga fjalimi i Presidentit Rusë Vladimir Putin, të mbajtur në dhjetorin e shuar në Monako, në Konferencën Vjetore për Shtypë. Në këtë konferencë, merrnin pjesë shumë udhëheqës shtetesh, kështu Putin foli hapur dhe pa “dorashka” kundër Rendit të Ri Botërorë dhje “atyre” të cilët duan të bëhen Zotërinjtë e planetit


ndiqni videon:Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!User avatar
Adriana
Universe Member
Universe Member
Posts: 3201
Joined: Tue Jun 02, 2009 3:34 pm
Gender: Female
Location: Giethoorn (Nederland)

Re: Putin: Shkojmë shumë drejtë luftës së 3-të botërore (vid

#2

Post by Adriana » Mon Apr 16, 2012 11:33 amJam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!Post Reply

Return to “Problematika nderkombëtare”