"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Kujt i sherben 'terrorizmi musliman'?

Këtu mund të diskutoni për të gjithë fenomenet që shqetësojnë mbarë botën dhe që janë bërë objekt i shtypit dhe medias ndërkombëtare.

Moderator: ALBPelasgian

Post Reply
User avatar
Hymniarber
Grand Star Member
Grand Star Member
Posts: 1010
Joined: Tue Jun 02, 2009 5:04 am
Gender: Male
Location: Arbëria

Kujt i sherben 'terrorizmi musliman'?

#1

Post by Hymniarber » Wed Jan 07, 2015 6:22 pm

A eshte rastesi, jo shume gjate, pas nje ngjarje te tille:
Asambleja Kombëtare e Francës do të votojë këtë muaj një rezolutë simbolike në favor të njohjes së shtetit të Palestinës, me shpresën se kjo do të ndikoj në përfundimin e konfliktit shumë dekadash në mes të Izraelit dhe Palestinës.
ndodh nje ngjarje e turpshme si kjo:
PARIS –Dy persona të maskuar dhe të armatosur me kallashnikov dhe raketahedhës janë futur në zyrat e gazetës satirike “Charlie Hebdo” në Paris, duke shkaktuar një masakër të vërtetë. Autoritetet franceze flasin për të paktën 12 viktima, mes të cilëve gazetarë dhe 2 punonjës policie, si dhe 20 persona të plagosur.
Kush qendron pas ketyre "terroristeve"?
Fere libenter homines id quod volunt credunt
Image

Post Reply

Return to “Problematika nderkombëtare”