Page 1 of 1

Kujt i sherben 'terrorizmi musliman'?

Posted: Wed Jan 07, 2015 6:22 pm
by Hymniarber
A eshte rastesi, jo shume gjate, pas nje ngjarje te tille:
Asambleja Kombëtare e Francës do të votojë këtë muaj një rezolutë simbolike në favor të njohjes së shtetit të Palestinës, me shpresën se kjo do të ndikoj në përfundimin e konfliktit shumë dekadash në mes të Izraelit dhe Palestinës.
ndodh nje ngjarje e turpshme si kjo:
PARIS –Dy persona të maskuar dhe të armatosur me kallashnikov dhe raketahedhës janë futur në zyrat e gazetës satirike “Charlie Hebdo” në Paris, duke shkaktuar një masakër të vërtetë. Autoritetet franceze flasin për të paktën 12 viktima, mes të cilëve gazetarë dhe 2 punonjës policie, si dhe 20 persona të plagosur.
Kush qendron pas ketyre "terroristeve"?