Page 1 of 1

Greket zyrtarisht instruktojne rekrutet me urrejtje

Posted: Mon Nov 30, 2015 12:32 am
by Mendi
Ne videon e meposhtme, ushtaret greke sterviten, si te ofendojne shqiptaret dhe turqit, nga oficerat e tyre. Askush ne NATO nuk shqetesohet per kete skandal.

https://www.facebook.com/10000616735913 ... 415375789/

Re: Greket zyrtarisht instruktojne rekrutet me urrejtje

Posted: Mon Nov 30, 2015 9:48 pm
by Adriana
Pse duhet te shqetesohet Nato?