"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Fraza Dashuria

Flisni për dashurinë si një ndjenjë, për eksperiencat tuaja, ndani me te tjerët njohuritë tuaja.

Moderator: Adriana

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Fraza Dashuria

#1

Post by Sally » Fri Jul 24, 2009 5:52 pm

Image
Last edited by Sally on Wed Jul 29, 2009 4:19 pm, edited 10 times in total.
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Fraza Dashuria

#2

Post by Sally » Fri Jul 24, 2009 5:55 pm

Pa ty nuk mundem te rri, pa ty jeta me behet hi, pa ty jeta nuk mjafon, se zemra e ime e shkret vetem ty te don !
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Fraza Dashuria

#3

Post by Sally » Fri Jul 24, 2009 5:59 pm

Shume te dua ne kete nate, eja e mos mbaj inat, mos u be zemer e ngrute, jeta eshte e shkurte!
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Fraza Dashuria

#4

Post by Sally » Wed Jul 29, 2009 4:16 am

Dashuria eshte det, gjithkush mund te zhytet, por ai qe s’di te notoje, mund edhe te mbytet!
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
alfeko sukaraku
Sun Member
Sun Member
Posts: 1827
Joined: Wed Jun 03, 2009 8:02 pm
Gender: Male

Re: Fraza Dashuria

#5

Post by alfeko sukaraku » Wed Jul 29, 2009 7:23 am

-Ne emer te Popullit : Te dashuroj.

-Te rroj Partia...nuk te pranoj.
KOHA ESHTE E MASKARENJVE/POR ATDHEU I SHQIPETRAVE

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Fraza Dashuria

#6

Post by Sally » Tue Aug 25, 2009 11:18 am

Kur me dhe dashurine zbulova jeten, kur te dhashe veten time zbulova lumturine.
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Fraza Dashuria

#7

Post by Sally » Tue Aug 25, 2009 11:19 am

Mbi detin e qet lundronte nje flet . Mbi te shkruante te dua per jete!
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Fraza Dashuria

#8

Post by Sally » Tue Aug 25, 2009 11:21 am

Mos trokit me ne dern time, se ajo eshte mbyll, se ne zemren qe e theve kurr s ke per te hyre.
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Fraza Dashuria

#9

Post by Sally » Tue Aug 25, 2009 11:25 am

Dashuria e papjekur thote: “Te dua sepse kam nevoje per ty”,
Dashuria e pjekur thote: “Kam nevoje per ty sepse te dua”.
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Fraza Dashuria

#10

Post by Sally » Tue Aug 25, 2009 11:33 am

Hape zemrën të hyj mbrenda
mbylle shpejt se u qmenda
dora shkruan zemra ndikon
ktheje letrën nese mendon
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Fraza Dashuria

#11

Post by Sally » Mon Sep 07, 2009 11:38 am

Te dua pa mase te dua pa mbarim te dua me shume se sa shpirtin tim
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Fraza Dashuria

#12

Post by Sally » Mon Sep 07, 2009 11:38 am

Te dua me shpirt ,te dua me zemer deshiroje te kemi te njejtin mbiemer
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Fraza Dashuria

#13

Post by Sally » Mon Sep 07, 2009 11:40 am

Afrohu dhe me ngroh zemren qe per ty po vuan, afrohu dhe largo dhimbjet qe aq gjate me munduan!
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Fraza Dashuria

#14

Post by Sally » Mon Sep 07, 2009 11:41 am

Duke te humbur ty, humba dhe veten.Tani nuk mund ta gjeje dot as njeren e as tjetren !
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

User avatar
Sally
Galactic Member
Galactic Member
Posts: 2062
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:36 pm
Gender: Female

Re: Fraza Dashuria

#15

Post by Sally » Mon Sep 07, 2009 11:43 am

Ti je shpirti qe m’frymon fryma jote gjall me mban, ti je hana qe ndricon rrezet tua drite me bajn!
Nuk jam vrasës, jam student shqipëtar, vrava një tradhtar të Atdheut tim.
(Avni Rustemi)

Post Reply

Return to “Dashuria”