Page 2 of 4

Re: Poezi Dashurie

Posted: Sun Aug 30, 2009 2:56 pm
by Sally
Image

Re: Poezi Dashurie

Posted: Sun Aug 30, 2009 2:59 pm
by Sally
Image

Re: Poezi Dashurie

Posted: Sun Aug 30, 2009 3:04 pm
by Sally
Image

Re: Poezi Dashurie

Posted: Sun Aug 30, 2009 3:07 pm
by Sally
Image

Re: Poezi Dashurie

Posted: Sun Aug 30, 2009 3:08 pm
by Sally
Image

Re: Poezi Dashurie

Posted: Sun Aug 30, 2009 3:09 pm
by Sally
Image

Re: Poezi Dashurie

Posted: Sun Aug 30, 2009 3:12 pm
by Sally
Image

Re: Poezi Dashurie

Posted: Sun Aug 30, 2009 3:13 pm
by Sally
Image

Re: Poezi Dashurie

Posted: Sun Aug 30, 2009 3:18 pm
by Sally
Image

Re: Poezi Dashurie

Posted: Sun Aug 30, 2009 3:19 pm
by Sally
Image

Re: Poezi Dashurie

Posted: Sun Aug 30, 2009 3:21 pm
by Sally
Image

Re: Poezi Dashurie

Posted: Sun Aug 30, 2009 3:24 pm
by Sally
Image

Re: Poezi Dashurie

Posted: Mon Sep 07, 2009 10:22 am
by Sally
Image

Pritme

pritme mua se do vij , vetem me durim
pritme dhe kur sjell trishtim shiu pa pushim
pritme kur borat malet mbush
pritme dhe ne vape
pritme kur nuk pret askush
ti pritme, pritme prape.
Pritme kur njerezit pijne prane vatres veren farmak
pritme mua se do vij edhe pse jam larg
pritme mua se do vij dhe do te qortosh
cilindo qe perserit, qe te me harrosh
Pritme mua se do vij, vetes per inat
kush nuk priste le te thote "Ai pati fat"
Pritme kur nata qiellin mbush
pritme ne mengjes
se nga pritja jote e gjate mundem te mos vdes.
Se si mundem te mos vdes, e dime une dhe ti
vetem te dije te prisje si asnje njeri

Re: Poezi Dashurie

Posted: Mon Sep 07, 2009 10:28 am
by Sally
Image

Re: Poezi Dashurie

Posted: Sun Sep 27, 2009 3:03 pm
by Sally
Image


Pranoe ket leter

Nje her gabova se te dashurva
ne duart e tua krejt sishte u leshova
Por tani eshet vone kaloi çdo gje
vuajtjet dhe gzimet nuk kthehen me !
Shum kam vuajtur dhe shum do te vuaj
prej kur me the se ker e kam merituar
Ne zemren time ësht vulosur nje emer
vetem ty e dashur te mbaj ne zemer
Të kam lypur shum
ndër uje e hënë por nuk te gjeta se ishe e nxenë
Nuk e di pse smë thua mirdita apo lamtumir
të pengon dikush apo ske dëshir
Tani ti nuk mundesh te ecësh krenar
sepse shumica e din se ti je tradhëtare
Mirpo këto per mua nuk jan azgje teper
ne qoft se je mësuar mos tradheto dikend tjeter