Page 1 of 1

Mountains of Giants

Posted: Thu Dec 10, 2009 1:15 am
by Zeus10
Ky eshte libri i shkruajtur nga 'babai i antropologjise' moderne, Carleton S. Coon
Ne kete liber mund te gjeni informacione mjaft te vlefshme historike dhe antropologjike per shqiptaret, sidomos per geget.

http://www.megaupload.com/?d=TV8M0YR0

Ai eshte nje njohes i shkelqyer i races sone, dhe nje mbrojtes i saj ne boten shkencore. Shijojeni.