Këto shkrime duhet të ken kuptim shqip , a Zeus ?
Ndoshta din përkthimin?
http://kopanakinews.wordpress.com/2008/11/06/432/

Moderator: Mallakastrioti
keshtu mendoj edhe une...flasim per kujdes te madhe, sa me shume frenime aq me mireZeus10 wrote:Jo duhet te jemi shume te kujdesshem ne kete fushe, sepse, ndarja e fjaleve
ne menyra te ndryshme, mund te prodhoje kuptime ne shume gjuhe te ndryshme.
Arbëri wrote:Falëmnderit alfeko .
Unë kam më shumë orks se pak ka postime në këtë drejtim , megjithse më pëlqen ajo që thuani duhet te jemi shumë të saktë , e jo sikurse fqinjët tanë që tash më edhe JESUS e kanë bërë SERBalfeko sukaraku wrote:Arbëri wrote:Falëmnderit alfeko .
po ke oreks , munde te flasim per ceshtjen sa te duash.Se shpejti Gezim Uruci do sjellion disa te reja qe kemi per te mbetur me goje hapur.
ju pergjigja zeusit me larte pak a shume.Arbëri wrote:Unë kam më shumë orks se pak ka postime në këtë drejtim , megjithse më pëlqen ajo që thuani duhet te jemi shumë të saktë , e jo sikurse fqinjët tanë që tash më edhe JESUS e kanë bërë SERBalfeko sukaraku wrote:Arbëri wrote:Falëmnderit alfeko .
po ke orks , munde te flasim per ceshtjen sa te duash.Se shpejti Gezim Uruci do sjellion disa te reja qe kemi per te mbetur me goje hapur.
Por nëse Nikos Stilo aq shumë punon për keto mbishkrime atëher mendoj se është mëkat që mos ta postojmë edhe mos ta pranojmë sikurse i saktë , deri më tani nuk kam dëgjuar njeri që ka bërë falsifikime .
ku eshte mbishkrimi?Hymniarber wrote:Do i lutesha kujtdo qe eshte familjar me mbishkrimet e vjetra, te bej transkiptimin dhe ndarjen ne fjale te ketij mbishkrimi. Ne pamundesi te ndarjes le te vendose vetem germat latine korrespondente: