"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460

Zbulim i rrallë / Kupa e Lotëve ?

Arkeologjia dhe antropologjia janë disiplina të rëndësishme në fushën e historise, sillni të dhëna për to dhe zbulimet e bëra për një vështrim të bazuar të historisë.

Moderator: Mallakastrioti

Post Reply
User avatar
Zeus10
Grand Fighter Member
Grand Fighter Member
Posts: 4224
Joined: Thu Jun 04, 2009 6:46 pm
Gender: Male
Location: CANADA
Contact:

Zbulim i rrallë / Kupa e Lotëve ?

#1

Post by Zeus10 » Sun Aug 02, 2015 6:04 pm

U be ca kohe qe ne internet, qarkullon nje video, per gjetjen e nje objekti te dyshimte, qe mendohet qe te jete e ashtequajtura: "Kupa e Krishtit"
Ajo qe te ben pershtypje, eshte menyra ilegale, se si germohet dhe sigurohen keto artifakte. Nese kjo do te ishte vertete nje gjetje e rralle, ajo e humbet vlefshmerine, sepse nuk eshte e certifikuar dhe kataloguar.Megjithate ajo qe ka rendesi eshte, qe ky objekt të qendroje ne vend e të mos perfundojë i trafikuar. Shpeshhere objetke te tilla perfundojne si trofe te koleksionisteve private.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

Post Reply

Return to “Arkeologji, antropologji”