Page 1 of 1

MISIONI I FORUMIT

Posted: Fri Jun 05, 2009 2:12 pm
by Hymniarber
MISIONI I FORUMIT
1. Te kontriboje ne afrimin dhe bashkimin e te gjithe atyre, qe e ndiejne veten ti perkasin kesaj race te lashte, races arberore, kudo qe ata gjenden.

2. Te kontriboje ne ruajtjen e kultures se races arberore.

3. Te kontriboje ne zbulimin e rrenjeve tona te lashta, dhe ne evidentimin e asaj qe na eshte pervetsuar dhe mohuar.

4. Te kontriboje ne ruajtjen e gjuhes sone te mrekullueshme.

5. Te kontriboje ne ruajtjen e unitetit racor dhe kombetar.

6. Te kontriboje ne ruajtjen e tolerances sidomos asaj fetare.

7. Te kontriboje ne vendosjen e arberoreve mes racave te tjera dhe kombeve te tjere ne poziten qe ju takon.
Image

Merrni pjese ne te dhe ndihmoni ta çojme perpara kete iniciative.