Skuadra nderkombetare te freferuara ne familjen tone ja ne dy Itali Holland....
Italia e ka treguar forcen dhe talentin e tij ne futboll nje nga skuadrat me te
mire ne bote, ndersa Hollada luan mire e fillon mire ndshjen po vetem qe e
e bejn shume te hapur sistemin e lojes, dhe nuk ruajn asgje per ne finale,
keshtu qe gjithmon ngelen pa fituar, ( sidomos ne EU 2008 )
Ju pershendes me dy video te skuadrave nderkombetre....
Faleminerit.
"Moreover, you scorned our people, and compared the Albanese to sheep, and according to your custom think of us with insults. Nor have you shown yourself to have any knowledge of my race. Our elders were Epirotes, where this Pirro came from, whose force could scarcely support the Romans. This Pirro, who Taranto and many other places of Italy held back with armies. I do not have to speak for the Epiroti. They are very much stronger men than your Tarantini, a species of wet men who are born only to fish. If you want to say that Albania is part of Macedonia I would concede that a lot more of our ancestors were nobles who went as far as India under Alexander the Great and defeated all those peoples with incredible difficulty. From those men come these who you called sheep. But the nature of things is not changed. Why do your men run away in the faces of sheep?"
Letter from Skanderbeg to the Prince of Taranto ▬ Skanderbeg, October 31 1460
Futbolli im nderkombetar.
Moderator: Tan-Tirana
- Adriana
- Universe Member
Futbolli im nderkombetar.
Jam fisnike e kam zemren gure,
si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!

si Shqiponja ne flamure.
Mburrem dhe jam krenare,
qe kam lindur Shqiptare.
Nga do qe te jem me ndjek fati,
se jam Shqiptare, shkurt hesapi !!

-
- Member
Re: Fotbolli im nderkombetar.
Kurse ne familjen time kemi edhe ne dy, ato jane Shqiperi dhe Angli 
Normal, Shqiperin nuk do ta ndaja kurr nga zemra, edhe sikur te humb gjithmone, kurse anglezet me pelqejne pasi qe kan nje lige te forte dhe gjithmone me kane pelqyer si kombtare, edhe pse disa here ju eshte bere e padrejte(finalja me Argjentine psh), por te shkuara ato, kete boteror shpresoj te fitojin kupen.

Normal, Shqiperin nuk do ta ndaja kurr nga zemra, edhe sikur te humb gjithmone, kurse anglezet me pelqejne pasi qe kan nje lige te forte dhe gjithmone me kane pelqyer si kombtare, edhe pse disa here ju eshte bere e padrejte(finalja me Argjentine psh), por te shkuara ato, kete boteror shpresoj te fitojin kupen.

- Edvin
- Member
Re: Futbolli im nderkombetar.
Ne kena Shqiperin qe nuk diskutohet po e po se o shteti jone, po me nderkombtare jena me Italionin se me thon drejten edhe pse ka raste qe e teprojn pak ata po lujn ama deri ne minuten e funit.
-
- Member
Re: Futbolli im nderkombetar.
Californi, portieri godet nga 90 metra, shënon gol
Video : http://www.balkanweb.com/TV/index.php?i ... live=11450
Nuk mund të kishte debutim më të mirë. Në ndeshjen e tij të parë prej profesionisti me bluzën e San Jose Earthquakes (Californi), portieri David Bingham ka firmosur një gol spektakolar prej 90 metrash. Goditja e portierit nga porta ka qënë fatale për kundërshtarët që kanë shtangur nga kjo goditje e papritur
Video : http://www.balkanweb.com/TV/index.php?i ... live=11450
Nuk mund të kishte debutim më të mirë. Në ndeshjen e tij të parë prej profesionisti me bluzën e San Jose Earthquakes (Californi), portieri David Bingham ka firmosur një gol spektakolar prej 90 metrash. Goditja e portierit nga porta ka qënë fatale për kundërshtarët që kanë shtangur nga kjo goditje e papritur