Page 1 of 1

FJALORI 4 GJUHESH I DANIEL MOSKOPOLITIT.

Posted: Fri May 18, 2012 9:44 pm
by bardus
FJALORI 4 GJUHESH I DANIEL MOSKOPOLITIT.


Ky fjalor i vogel eshte botuar ne vitin 1802 ne gjuhet romaika(greqisht),vllahisht,bullgarisht dhe shqip.

http://lithoksou.net/moshopolitis_1.html
http://lithoksou.net/moshopolitis_2.html
http://lithoksou.net/moshopolitis_3.html
http://lithoksou.net/moshopolitis_4.html
http://lithoksou.net/moshopolitis_5.html

Re: FJALORI 4 GJUHESH I DANIEL MOSKOPOLITIT.

Posted: Tue Feb 20, 2018 12:55 am
by Aimilius
Tani fjalorin katergjuhesh te daniel voskopjarit mund ta gjeni te perkthyer ketu
http://www.shqipopedia.org/gjuhesi/fjal ... skopolitit