Page 1 of 1

Fjalor i ri shqip-shqip

Posted: Sat Dec 19, 2009 3:12 am
by Zeus10
Nje fjalor shume i mire eshte kY:te pakten shqip-shqip dhe shqip-anglisht qe une pata kohe ta kontrolloja.