Image
Welcome to Arberiaonline, home of the Arberors online. If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. We invite you to look around the site and read members commentary. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.Mirëserdhët në Arbëriaonline, vendin online të arbërorëve. Nëse kjo është vizita juaj e pare, mundësisht kontrolloni lidhjen FAQ më sipër, duke klikuar mbi të. Ne ju ftojmë të lexoni komentet tona, por ju duhet të regjistroheni para se të filloni postimet, për këtë klikoni në lidhjen register më sipër. Për të pare komentet, zgjidhni forumin e dëshiruar nga zgjedhjet e mëposhtme

Shqiperia ne lojrat olimpike.

Flisni për sportin ndërkombëtar, lajmet në lidhje me sportin.

Moderator: Tan-Tirana

User avatar
Zeus10
Universe Member
Universe Member
Posts: 3682
Joined: Thu Jun 04, 2009 6:46 pm
Gender: Male
Location: CANADA
Contact:

Shqiperia ne lojrat olimpike.

Post #1 by Zeus10 » Fri Feb 19, 2010 12:40 am

Image

Megjithese nuk pritet te fitoje medalje, pjesemrja e Shqiperise ne Lojrat Olimpike Vankuver 2010 eshte pozitive, sepse krijohet njefare tradite, dhe behet inkurajim per brezat e rinj.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

Return to “Sporti ndërkombëtar”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests