Page 2 of 3

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2011 6:31 pm
by pirro
Gezuar ditlindjen Mallakastrioti. Edhe 100!!

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2011 7:33 pm
by Mallakastrioti
Ju falenderoj te gjitheve nga zemra miqte e mi dhe jam me te vertet i ngazellyer per urimet tuaja. Faleminderit te gjitheve edhe njehere -loveyou-

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2011 8:57 pm
by Prespar
Gezuar Ditlindja


"on the Ides of March" / the soothsayer to Julias Ceaser

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2011 10:10 pm
by ErjonH.
Gezuar ditelindjen Mallakastriot, te uroj edhe 100 vite.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Tue Mar 15, 2011 11:08 pm
by CERMENIKASI
Vellau nga CERMENIKA ia uron ditelindjen vellaut nga Mallakastra.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Thu Mar 15, 2012 8:53 am
by Adriana
Me shpejt kalojne vitet se sa ditet :D , jo me pak se disa ''ore'' te uruam ditelindjen, dhe perseri erdhi viti tjeter :D

Gezuar Ditelindjen Mallakstrioti, dhe te na rrosh sa vet historia e Mallakastres, te uroj shendet dhe lumturi.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Thu Mar 15, 2012 3:15 pm
by Hymniarber
100 vjec Mallakastrioti.
PS. Rrofsh Adriana, qe heq ndryshkun mashkullor, duke na kujtuar qe sa indiferente jemi bere.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Thu Mar 15, 2012 3:38 pm
by Patush
U bafsh njiqind vjec Mallakastriot

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Thu Mar 15, 2012 5:15 pm
by Mallakastrioti
Ju falenderoj nga zemra miqte e mi (Adriana, Zeus, Patush...) dhe paçi perhere gezime ne jeten tuaj gjithashtu :)

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Thu Mar 15, 2012 7:15 pm
by ErjonH.
Urime edhe 100 te tjera, Mallakastriot.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Thu Mar 15, 2012 8:09 pm
by Mallakastrioti
Faleminderit Erjon. Rrofsh :)

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Fri Mar 16, 2012 5:37 am
by stealthi
Edhe 100 pranvera miku im !

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Fri Mar 16, 2012 6:41 pm
by Mallakastrioti
Faleminderit Stealthi. Gezime perhere ne jeten tende gjithashtu edhe ty.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Sat Mar 15, 2014 4:30 pm
by Zeus10
100 vjec Mallakastrioti. Ta festosh gezuar me familjen dhe miqte.

Re: Urime ditëlindjen Mallakastrioti

Posted: Sat Mar 15, 2014 4:41 pm
by Prespar
Gezuar Dita ....