Bateria e artilerisë serbe drejt qytetit të Shkodrës - në ndihmë të malazezëve, në Rrethimin e Shkodrës në 1913.
Shkodra e shkatërruar nga forcat serbo-malazeze, (Maj 1913)

Une e kam zbuluar shume kohe para teje Ameriken, por ti kujdes gjembat!Iriqi wrote:^ E zbulove Ameriken ti !
Normal qe jane shqiptare ata aty. Mitrovica ka qene gjithmone shqiptare. E edhe xhamija ka pasur e ka edhe sot.

Me falni, i nderuar, nuk kish qellim te ju therr me fjale. Mendova se jeni shqiptare i Kosoves.Mallakastrioti wrote:Une e kam zbuluar shume kohe para teje Ameriken, por ti kujdes gjembat!Iriqi wrote:^ E zbulove Ameriken ti !
Normal qe jane shqiptare ata aty. Mitrovica ka qene gjithmone shqiptare. E edhe xhamija ka pasur e ka edhe sot.

Falur qofsh. Mallakastrioti, ka perdorur nje ironi, e cila nuk pretendon te nxjerre ne pah nje zbulim, por synon te perdore faktin e dukshem, per te vene ne loje pretendimet e pabaza(ne rastin tone te serbeve).Iriqi wrote:Me falni, i nderuar, nuk kish qellim te ju therr me fjale. Mendova se jeni shqiptare i Kosoves.Mallakastrioti wrote:Une e kam zbuluar shume kohe para teje Ameriken, por ti kujdes gjembat!Iriqi wrote:^ E zbulove Ameriken ti !
Gabimi im.

Ne foto eshte vula nga qyteti Aleksinac , ketu (pse ashtu, plus me shkrim Latin ! ) : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ksinac.pngMallakastrioti wrote:Nuk me duken si serb mua keta zoterinjte dhe zonjat ketu, sikurse me tutje nuk me ngjan si kishe serbe ajo ndertesa.
------------------
Mitrovice 1913